Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη δολοφονία του 45χρονου εργολάβου το 2021 στη Θήβα

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου εργολάβου από το Τάχι Θηβών τον Ιούλιο του 2021, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Για την μαφιόζικη εκτέλεση του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών και ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας και γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών ως ηθικοί αυτουργοί δύο άνδρες 43 και 38 ετών. Ο πρώτος με καταγωγή από τη Μαλεσίνα, είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές έχοντας συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου για απάτες, καταδικαστική απόφαση συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών για απάτη και για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ενός Ρομά το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ Μαλεσίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μετά από Ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Θηβών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο (κατά συναυτουργία με τον 43χρονο). Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, για το αν ο εκτελεστής ήταν κάποιος από τους δύο συλληφθέντες ή αν είχαν βάλει τρίτο πρόσωπο, που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου, όπως είχαν υποψιαστεί από την αρχή οι αστυνομικοί. Τότε, ο δολοφόνος του 45χρονου είχε αδειάσει το 9αρι πιστόλι στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου άνδρα, πριν διαφύγει με ένα μπλε VW Golf μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, αιτία του «συμβολαίου» φέρεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα οι δύο άνδρες, στον οποίο χρωστούσαν σημαντικά ποσά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...