Κοινωνία

Έβρος: Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες θανάτου της 28χρονης Βίκυς

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες θανάτου της 28χρονης Βίκυς, που ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, και βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, στις έρευνες συμμετέχουν και έμπειρα στελέχη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Στόχος της μεγάλης κινητοποίησης από την πλευρά των Αρχών είναι να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ο θάνατος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Τα τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα

– Πώς μία νέα κοπέλα αποφασίζει ξαφνικά να βάλει τέλος στη ζωή της αν και ήδη έχει ξεκινήσει για να πάει σε ραντεβού που έχει δώσει με την παρέα της; Υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε, επρόκειτο να πάει σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. 

– Πώς και γιατί η 28χρονη βρέθηκε τόσο μακριά, σε ένα τόσο δύσβατο σημείο, όπου δεν θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί; Και γιατί βρέθηκε πεσμένη στη χαράδρα; Το πτώμα της Βίκυς βρέθηκε στο βουνό, σε μία χαράδρα 40 μέτρων, δίπλα στη μηχανή της. Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου διέμενε. 

-Άλλο ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί έχει σχέση με τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, καθώς -σύμφωνα με ειδικούς- δεν συνηθίζεται από τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, να επιλέγουν το μαχαίρι. Η 28χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο στήθος, το οποίο έγινε κάτω από τα ρούχα της, καθώς αυτά δεν είχαν κανένα σημάδι ή σκίσιμο. Στον καρπό του ενός χεριού της είχε χαρακιές, ενώ στην παλάμη του άλλου χεριού πληγές από μαχαίρι. 

“Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Ευχόμαστε η έρευνα των Αρχών να δώσει σύντομα απαντήσεις. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι να απευθυνθούν στις Αρχές. Η οικογένεια της έχει βυθιστεί στο πένθος. Αρνείται να πιστέψει ότι πρόκειται για αυτοχειρία και θεωρεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της…”, δήλωσε στην “Real News” η Μαρία Καραγεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές