Κοινωνία

Έβρος: «Η 28χρονη δεν αυτοκτόνησε» – Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Αρνούνται να πιστέψουν οι γονείς της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου ότι η κόρη τους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Με φόντο τις αστυνομικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη, η δικηγόρος της οικογένειας Μαρία Καραγεωργίου μιλώντας στο Grtimes ξεκαθαρίζει, ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και πως αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες και δεν κατατεθεί επίσημα η ιατροδικαστική έκθεση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

«Ξεκάθαρα οι γονείς στις συζητήσεις που έχουμε πιστεύουν ότι η κόρη τους δεν έχει αυτοκτονήσει. Εμπιστεύονται την αστυνομία και ελπίζουν ότι θα πέσει φως στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση και κυρίως ότι θα μάθουν τι πραγματικά συνέβη στο παιδί τους. Είναι Γολγοθάς για την οικογένεια αυτή η απώλεια, χάθηκε η ζωή του παιδιού τους, ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Αυτό που επιθυμούν σε κάθε περίπτωση, είναι να βρεθούν μαρτυρίες που θα βοηθήσουν στις έρευνες της αστυνομίας και για αυτό κάνουν έκκληση σε όποιον είδε την κόρη τους εκείνη την μέρα να μιλήσουν. Το οποιοδήποτε στοιχείο, η οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτή τη φάση είναι χρήσιμη, θα βοηθήσει στο να λυθεί επιτέλους το μυστήριο που αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η Βίκυ νεκρή», είπε η κ.Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ