Κοινωνία

Έβρος: Γυναίκα συνελήφθη στην Τουρκία - Κατηγορίες εναντίον της

Σύμφωνα με την τουρκική πλευρά, η γυναίκα είχε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της δύο λαθρομετανάστες από τη Συρία, όπως αναφέρει το Evros-news.

Την ίδια στιγμή, όμως, διακινούνται πληροφορίες ότι τα δύο πρόσωπα που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα δεν ήταν από τη Συρία, αλλά ήταν Τούρκοι γκιουλενιστές. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι αν απαγγελθεί μια τέτοια κατηγορία στην εν λόγω γυναίκα, τότε τα πράγματα για αυτή θα είναι ακόμα πιο δύσκολα στην Τουρκία του Ερντογάν.

Σε κάθε περίπτωση, για το συμβάν έχει ενημερωθεί ήδη η ελληνική πλευρά στους Κήπους, μέσω της διαδικασίας που ακολουθείται σε ανάλογες περιπτώσεις, ενώ ενημέρωση έχει γίνει και στο ελληνικό προξενείο της Ανδριανούπολης. Το τελευταίο 48ωρο καταβάλλονται προσπάθειες για να αφεθεί ελεύθερη η γυναίκα από τον Έβρο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...