Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Αυτός είναι ο 37χρονος που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος, επίσης Αλβανός, δεν είχε καμία σχέση με τους επτά δράστες της αιματηρής συμπλοκής και χαρακτηρίστηκε ως «παράπλευρη απώλεια» στη «βροχή» των πυροβολισμών που ήταν αποτέλεσμα της διαφωνίας μεταξύ των δραστών.

Εξαρχής ήταν σαφές ότι ο 37χρονος, υδραυλικός στο επάγγελμα όπως λένε πληροφορίες, δεν είχε καμία σχέση με τους άνδρες που άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους στην ίδια καφετέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορές όσων είδαν την αιματηρή συμπλοκή, τονίζουν πως ο καυγάς τους άρχισε λίγες στιγμές μετά την άφιξή τους στην καφετέρια. Είναι ενδεικτικό ότι ο ένας από τους δράστες έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί πριν καν φτάσει η σερβιτόρα στο τραπέζι με όσα είχαν παραγγείλει.

Με ποινικό παρελθόν οι Αλβανοί που άρχισαν τους πυροβολισμούς

Την ίδια ώρα, τους Αλβανούς δράστες ψάχνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι έπεσαν τουλάχιστον εννέα πυροβολισμοί έξω από την καφετέρια στη Νέα Ιωνία με τους αστυνομικούς να βρίσκουν εννέα κάλυκες από δύο διαφορετικά πιστόλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι Αλβανοί που άρχισαν να πυροβολούν φαίνεται ότι δεν είχαν πρόθεση να ανοίξουν πυρ. Κι αυτό φαίνεται να προκύπτει από το γεγονός ότι διέφυγαν άρον άρον από το σημείο, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία είχαν φτάσει στο σημείο.

Το συγκεκριμένο τζιπ αλλά και τα δύο ακόμη που χρησιμοποίησαν οι 7 Αλβανοί, όπως και τα άλλα δύο, είχαν ενοικιαστεί από εταιρεία. Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας τα ονόματα που άφησαν οι δράστες για την ενοικίασή τους κατέληξαν στο ότι δεν πρόκειται γι' αυτούς, με αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους να συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΚΑΪ, και οι 7 Αλβανοί είναι γνωστοί στις Αρχές, καθώς έχουν ποινικό παρελθόν, αφού έχουν συλληφθεί ξανά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΚΑΪ, πίσω από τους πυροβολισμούς με νεκρό έξω από την καφετέρια στη Νέα Ιωνία κρύβεται μία σκληρή συμμορία Αλβανών, που ελέγχει μεγάλο κομμάτι της διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα.

«Η αλβανική μαφία έφερε νέα δεδομένα στη χώρα. Μιλάμε για στυγνούς πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Εχουν συλληφθεί πολλές φορές και κυκλοφορούν ελεύθεροι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την υπόθεση στον ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Φαίνεται πως αυτή η περίπτωση συνδέεται με εμπορεία και διακίνηση ναρκωτικών. Λογομάχησαν, δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν. Η λογομαχία κατέληξε σε πυροβολισμούς. Σίγουρα θα έχουν αφήσει αποτυπώματα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πώς έγινε η τραγωδία με νεκρό στη Νέα Ιωνία

Οι Αλβανοί έφτασαν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία με τρία πολυτελή αυτοκίνητα. Μπήκαν μαζί στο μαγαζί αλλά ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται με τον καυγά να μεταφέρεται και έξω από το μαγαζί.

Οι Αλβανοί δεν έμειναν στις φωνές, έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν παρά το γεγονός ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο. Μάλιστα, μία από τις σφαίρες βρήκε έναν άνδρα, που ήταν στην καφετέρια και παρακολουθούσε τον αγώνα ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραύματα στην ωμοπλάτη αλλά κατέληξε από αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής, «άκουσα 6 με 7 πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω και είδα κόσμο. Ο χτυπημένος ήταν ξαπλωμένος και μίλησε με μια κοπέλα».

Όπως ανέφερε ο κάτοικος της Νέας Ιωνίας, ο δράστης διέφυγε με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού από το σημείο των πυροβολισμών ενώ το θύμα του είχε τις αισθήσεις του.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ