Κοινωνία

Επική ανακοίνωση σε γήπεδο: «Το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει»

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση Αετός Οφρυνίου-Βρασίδας Νέας Περάμου στην Καβάλα, καθώς ο εκφωνητής ήταν αυτός που φρόντισε να κλέψει την παράσταση.

Αρχικά κατά την είσοδο των δύο ομάδων, ο εκφωνητής πρόσφερε άφθονο γέλιο στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, όταν ανέφερε από τα μεγάφωνα τους χορηγούς κάνοντας χιουμοριστικές και έξυπνες στιχομυθίες.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όταν κλήθηκε να πει την πινακίδα ενός αυτοκινήτου που ενοχλούσε.

Για να γίνουν πιο κατανοητά τα γράμματα της πινακίδας του οχήματος άρχισε να λέει διάφορα ονόματα: «Ανακοίνωση, το ΝΡΑ... εμποδίζει. Επαναλαμβάνω, το Ν όπως Νανά Μούσχουτη, το Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, το Α όπως λέμε Αναστάσιος Κανάκης εμποδίζει».

Δείτε από 9:00 και μετά

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...