Κοινωνία

Σύρος: Πέθανε 28χρονος ποδοσφαιριστής

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σύρου από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24 ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει οτι είχε δυσφορία και πόνους στην καρδιά.

Μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που Ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος ήταν αθλητής ποδοσφαίρου της ομάδας του Α.Ο. Πάγου της Σύρου και τον τελευταίο καιρό αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, ενώ είχε απευθυνθεί σε Ιατρούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Να πάει με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία» - Διπλωματική ένταση έχει προκληθεί μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας μετά την αιχμηρή ατάκα Σαλβίνι

Η ένταση μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας κλιμακώνεται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι για τον Εμανουέλ...