Κοινωνία

Σκύδρα: Δημοσιογράφος πήγε να κάνει μετάδοση αγώνα και έπεσε από ύψος τριών μέτρων

Από θαύμα σώθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης, ο οποίος έπεσε από σκάλα τριών μέτρων στο κενό λίγο πριν από έναν αγώνα βόλεϊ στη Σκύδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πάρει θέση για να κάνει τη μετάδοση του αγώνα Αριστοτέλη Σκύδρας – ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Volley League, έλειπε όμως μια λαβίδα από την σκάλα και έπεσε στο κενό.

O Τάσος Καμπάνης μόλις αντιλήφθηκε ότι πέφτει στροβιλίστηκε γύρω από τον άξονα της σκάλας και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να προσγειωθεί με την πλάτη πάνω στα τραπέζια της γραμματείας κάτι το οποίο τον βοήθησε να βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Tlive για την περιπέτειά του ανέφερε… «Το καντήλι μου φαίνεται πως είχε λάδι και μετά από τέτοια πτώση δεν συνέβη το παραμικρό. Η σκάλα δεν είχε την λαβίδα ασφαλείας, όπως κατέβαινα η σκάλα έφυγε από τη θέση της με αποτέλεσμα να γυρίσει και να βρεθώ στο κενό. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος σε μια τόσο δύσκολη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να φοβηθεί».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Καμπάνης το γεγονός ότι ασχολείται με την πυγμαχία τον βοήθησε πάρα πολύ. «Είναι το άθλημα που μεγιστοποιεί τα αντανακλαστικά του ανθρώπου. Είχα υπολογίσει, η συγκυρία με ευνόησε  να μην χτυπήσω και κανέναν που ήταν από κάτω. Δεν χτύπησα το κεφάλι και τη μέση μου, παρά μόνο λίγο στα πόδια το οποίο το κατάλαβα την επόμενη μέρα όταν είδα μελανιές. Οι σκάλες που ανεβαίνουμε σε αυτά τα πατάρια δεν έχουν λαβίδες ασφαλείας. Με ένα κραδασμό έφυγε από τη θέση της. Βλέποντας το βίντεο μετά διακωμωδούσαμε το γεγονός».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης