Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Υπόθεση Novartis: O Σαράφης αρνείται τις κατηγορίες για απάτη

O «Σαράφης» της Novartis κρίθηκε προφυλακιστέος αμέσως μετά την απολογία του κατηγορούμενος για απάτη των δήθεν δανειοδότησεων. Αντίθετα, ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους αφέθησαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 50χρονος κατηγορούμενος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στη συνέχεια, σε δημοσία δήλωση του ισχυρίστηκε πως η εμπλοκή του οφείλεται σε παρακρατική μεθόδευση για λόγους ρεβανσισμού και φέρεται να σημείωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως φοβάται για την ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο κ. Δεστεμπασίδης πιθανότατα θα κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά καθώς η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μέχρι στιγμής, αφορά μόνο το μέρος της υπόθεσης που σχετίζεται με την φερόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης και το αδίκημα απάτης.

Έτσι όταν ολοκληρωθεί, με την συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων της έρευνας, ο θεωρούμενος ως «εγκέφαλος» στην υπόθεση της μεγάλης απάτης σε βάρος επιχειρηματιών με δήθεν άμεσες και εύκολες δανειοδοτήσεις τους από τραπεζικά ιδρύματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα κληθεί να δώσει την δική του εκδοχή για όσα θα του αποδώσουν οι Αρχές.

Η θέση του κατηγορούμενου, που εκπροσωπείται από τον κ. Κωνσταντίνο Γώγο, είναι ότι η δικογραφία είναι αόριστη με πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...