Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Όλοι όσοι βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών

Πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί  στη Μητρόπολη Αθηνών όπου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 το φέρετρο με τη σορό του τέως βασιλιά Κωνταντίνου, μετά το τέλος του λαϊκού προσκυνήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην εκκλησία φτάνουν σταδιακά και οι προσκεκλημένοι, που συλλυπούνται τους γιους του τέως βασιλιά, Παύλο, Φίλιππο και Νικόλαο και στη συνέχεια οδηγούνται στη θέση τους.  Λίγο μετά τις 11:30 στη Μητρόπολη έφτασαν υποβασταζόμενος ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος κρατώντας τη σύζυγό του και αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσα Σοφία και τις δύο κόρες τους. Ο Νικόλαος βγήκε έξω από την εκκλησία για να τους υποδεχθεί. 

Το φέρετρο τοποθετήθηκε στο βάθρο ενώ μπροστά, σε τραπέζι και πάνω σε μπλε και κόκκινα μαξιλάρια, έχουν τοποθετηθεί τα μετάλλια του τέως βασιλιά. Οι τρεις γιοι του βασιλιά εμφανώς συγκινημένοι αποχαιρέτισαν τον πατέρα τους. Στη Μητρόπολη βρίσκονται επίσης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Μάκης Βορίδης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.


Δείτε φωτογραφίες από τις παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Μητρόπολη Αθηνών:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...