Μαρούσι
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μαρούσι: Ανοιξε κρατήρας μετά την έκρηξη σε σύνδεσμο οπαδών

Μια πανίσχυρη έκρηξη που έγινε αισθητή σε μεγάλο μέρος του Αμαρουσίου έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) στο Μαρούσι. Η έκρηξη σημειώθηκε σε χώρο που στεγάζεται σύνδεσμος οπαδών του Παναθηναϊκού, όμως απ' ό,τι φαίνεται η ποσότητα της δυναμίτιδας που χρησιμοποιήθηκε ήταν τόσο μεγάλη, που προκλήθηκαν ζημιές σε 8 παρακείμενα καταστήματα, 7 σπίτια καθώς και 2 αυτοκίνητα. Ρολά, πόρτες, τζάμια εξαϋλώθηκαν από την εκκωφαντική έκρηξη, ενώ ένα άτομο διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή, σταμάτησε μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Αναβρύτων και τοποθέτησε στο σημείο εκρηκτική ύλη. Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 03:45, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Παράλληλα, διακομίστηκε, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο κάτοικος της περιοχής που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...