Κοινωνία

Πέπλο μυστηρίου με την απανθρακωμένη σορό στην Αρκίτσα - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Πέπλο μυστηρίου επικρατεί γύρω από την ταυτότητα της απανθρακωμένης σορού που εντοπίστηκε σε χωράφι με ελιές που βρίσκεται στην Αρκίτσα, κοντά στον κόμβο της Εθνικής Οδού. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγρότης πήγε στο χωράφι του και εντόπισε την σορό ενός άνδρα που έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα (σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένη, πιθανότατα από άγρια ζώα. Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τόπο που βρέθηκε η σορός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, βρέθηκε και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας, όπου έκανε αυτοψία στο χώρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία - νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία; Μήπως το έγκλημα έγινε αλλού και απλά εκεί πέταξαν το πτώμα; Και φυσικά ποια είναι η ταυτότητα του θύματος, που έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ