Κοινωνία

Λαμία: Νεκρός γιατρός στο κρεβάτι που κοιμόταν – Μαρτυρίες για την τελευταία του νύχτα

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Λαμία. Ο γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, όταν μπήκαν αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 51χρονος γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στο σπίτι του, στη Λαμία. Κατά τη διάρκεια του ύπνου του, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Είχε επιστρέψει μετά από νυχτερινή διασκέδαση με φίλο του και το πρωί όταν δεν πήγε στη δουλειά του, κάποιοι ανησύχησαν. Ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα μετά, ερχόταν στο φως αυτό που είχε συμβεί. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Βαρύ πένθος στη Λαμία και τον ιατρικό κόσμο από την ξαφνική απώλεια 51χρονου γιατρού, που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/1) νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στη Λαμία. Ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις φιλικών του προσώπων, οι οποίοι ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του να δουν τι συμβαίνει.

Με τη βοήθεια της αστυνομίας και κλειδαρά, μπήκαν μέσα όπου και βρήκαν τον 51χρονο νεκρό στο κρεβάτι του, πιθανότατα από ανακοπή. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί με φίλο του και τίποτα δεν προδίκαζε το κακό.

Από την Αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, προκειμένου να βεβαιωθούν τα αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...