Κοινωνία

Άγριο bullying σε 15χρονη μαθήτρια - Συμμαθητής της έσπασε το δάκτυλο

Σε «κόλαση» είχε μετατραπεί το σχολείο για μια 15χρονη μαθήτρια από την Αργαλαστή Μαγνησίας, οι γονείς της οποίας κατέθεσαν μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος της κόρης τους, από συμμαθητές. Σύμφωνα με τον πατέρα της μαθήτριας, η 15χρονη βρήκε την περασμένη Παρασκευή (16/12) έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές. Αυτό, όμως, φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους συμμαθητές της και ένας από αυτούς, που πηγαίνει σε μικρότερη τάξη, της έσπασε το δάχτυλο στην προσπάθειά του να πάρει με το ζόρι τον αναπτήρα από τα χέρια της.

Όπως είπε ο πατέρας, σύμφωνα με το gegonota.news, τον τελευταίο χρόνο η κόρη του ζει ένα «μαρτύριο», καθώς συμμαθητές της την απειλούν ακόμη και με μαχαίρι. Έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα, όπως επίσης έχει ζητήσει συνδρομή κοινωνικών λειτουργών. «Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε ο πατέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι τρεις συμμαθητές, τους οποίος χαρακτήρισε «συμμορία», χτυπούσαν και απειλούσαν την 15χρονη συστηματικά με μαχαίρι και κατσαβίδι. Γίνονταν όλα και μέσα και έξω από σχολείο. Οι γονείς τα έμαθαν όλα φέτος. «Το παιδί τα κρατούσε μυστικά και δεν μπορούσαμε να μάθουμε κάτι. Το βλέπαμε χτυπημένο και έλεγε ότι έπεσε ή ότι χτύπησε στο μπάσκετ. Πριν ένα μήνα ήρθε κουτσαίνοντας γιατί την σπρώξανε και χτύπησε στον αστράγαλο. Μόλις κατέβαινε από το λεωφορείο για να μπει στο σχολείο, την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι. Οι εκπαιδευτικοί φέτος είναι καινούργιοι σε σχέση με πέρσι. Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ τι συνέβαινε. Εμάς μας είπανε μια φορά πως το παιδί είχε μια περίεργη συμπεριφορά και δεν είχε φιλίες. Μέχρι και θελήματα το βάζανε να κάνει. Τους αγόραζε πράγματα με δικά του χρήματα».

Η διευθύντρια του Γυμνασίου Αργαλαστής, Αλεξία Καπραβέλου, ανέφερε σε δηλώσεις της ότι, σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί, καθώς φέτος διορίστηκε στο συγκεκριμένο σχολείο, η 15χρονη μαθήτρια δέχεται bullying εδώ και τρία χρόνια από αγόρια του σχολείου με ανώριμες συμπεριφορές, ενώ υφίσταται απόρριψη και απομόνωση απ' όλους σχεδόν τους συμμαθητές της. Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι υπήρξε περιστατικό ξυλοδαρμού εκτός σχολείου από τρία αγόρια, τα οποία τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή. Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με την ίδια, σημειώθηκε μετά το σχόλασμα, ωστόσο έγινε αντιληπτό από άλλους μαθητές του σχολείου και εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...