Κοινωνία

Οκτώ χρόνια κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι παρά λίγο δολοφόνοι

Eλεύθεροι κυκλοφορούσαν επί οκτώ χρόνια, παρ' όλο που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ συνελήφθησαν στη Ρόδο δύο Έλληνες ηλικίας 32 και 45 χρόνων!

Οι δυο φυγόποινοι, που είχαν τελέσει τα συγκεκριμένα αδικήματα το μακρινό 2014 και εντοπίστηκαν την Δευτέρα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας. Επίσης, είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, την οποία θα εκτίσουν τώρα, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου διέταξε τον εγκλεισμό τους στις φυλακές.

Οκτώ χρόνια μετά έπιασαν και εμπρηστή!

Άλλος ένας φυγόποινος κυκλοφορούσε ελεύθερος επί οκτώ ολόκληρα χρόνια στη Ρόδο! Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συνέργεια σε εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράξεις που τελέστηκαν στη Ρόδο το 2014. Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τον έστειλε στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης επτά ετών, που του είχε επιβληθεί.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...