Κοινωνία

Λέσβος: Εμπρησμός 13 αυτοκινήτων σε επιχείρηση ενοικίασης

Μυστήριο επιβάλλει την υπόθεση εμπρησμού δύο πάρκινγκ αυτοκινήτων στην Άναξο της Λέσβου τα ξημερώματα του Σαββάτου (3.12.2022), καθώς τυλίχθηκαν στις φλόγες 13 οχήματα μιας εταιρείας ενοικίασης της περιοχής, με τις Αρχές να ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για «μαφιόζικο» χτύπημα.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr, ο εμπρησμός των αυτοκινήτων έγινε στους υπαίθριους χώρους πάρκινγκ του ξενοδοχείου που ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικίασης των οχημάτων της Λέσβου. Συνολικά 13 αυτοκίνητα τυλίχθηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις φλόγες.

Είναι άγνωστο αν υπέστησαν ζημιές και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στα δύο πάρκινγκ. Για την κατάσβεση της φωτιάς επενέβησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα και το προανακριτικό της πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που θεωρείται αναμφίβολα ότι ήταν εμπρησμός.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασαν άλλες δύο φωτιές στην Πέτρα και σε ένα συνεργείο στην Στύψη, όπου υπέστησαν ζημιές ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια, όμως είναι άγνωστο αν οι υποθέσεις συνδέονται με αυτή στην Άναξο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης