Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν οι νοσοκομειακοί γιατροί – Σήμερα 24ωρη παναττική και συγκέντρωση στη Βουλή

Μπαράζ κινητοποιήσεων από σήμερα με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των νοσοκομειακών γιατρών, οι οποίοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, που κατατέθηκε στη Βουλή.  Στις 12 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την εκτίμηση ότι  το νομοσχέδιο «ιδιωτικοποιεί πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία, μετατρέπει την υγεία του λαού σε ακόμα πιο ακριβό εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους και καταδικάζει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ακόμα πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο