Κοινωνία

Κρήτη: Επεισοδιακή καταδίωξη 35χρονου-Μετέφερε λαθραία καπνικά προϊόντα

Ο συγκεκριμένος άνδρας, κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί γιατί κατείχε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Όπως περιγράφεται και από αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με το zarpanews, ο αλλοδαπός, όταν κατάλαβε ότι εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας του Λιμεναρχείου, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και άρχισε μία τρελή πορεία, που ευτυχώς δεν είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου ή κάποιου άλλου ατόμου.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ίδιος εκτός από τη μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε , στη συνέχεια παραβίασε όποιο stop συνάντησε, ενώ δεν σταματούσε στα φανάρια όταν ήταν κόκκινο.

Κάποια στιγμή παράτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να αποφύγει τη σύλληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν 1.180 πακέτα τσιγάρων και 147 συσκευασίες καπνού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την καταδίωξη του 35χρονου στην Κρήτη:
«Στην κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) και του Γρ. Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν σε περιοχή του Ηρακλείου έναν 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την εν λόγω Λιμενική Αρχή για όμοια υπόθεση, να κινείται πεζός και στη συνέχεια να εισέρχεται σε Ι.Χ.Ε. όχημα. Ο 35χρονος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία οχήματος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, ανέπτυξε ταχύτητα και προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, αγνοώντας τα φωτεινά και ηχητικά σήματα του υπηρεσιακού οχήματος. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο εν λόγω αλλοδαπός ακινητοποίησε το όχημα του και αφού το εγκατέλειψε, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο ανωτέρω όχημα, το οποίο ανήκε σε έτερο άτομο, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο, ενώ εντός αυτού βρέθηκαν χίλια εκατόν ογδόντα (1.180) πακέτα τσιγάρων και εκατόν σαράντα επτά (147) συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50γρ.) έκαστη, διάφορων επωνυμιών, στερούμενα στο σύνολο τους τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα και το Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ ο 35χρονος αλλοδαπός αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...