Κοινωνία

Καλαμάτα: Υδροστρόβιλος στο Μεσσηνιακό κόλπο

Ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στα νερά του μεσσηνιακού κόλπου σήμερα, Σάββατο, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Ο καιρός στην Καλαμάτα και ολόκληρη την Μεσσηνία έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες ενώ έχουν ενισχυθεί και οι νότιοι άνεμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη από χθες το βράδυ και οι κάτοικοι του νομού έχουν λάβει προειδοποίηση από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα με την οποία καλούνται να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι