Κοινωνία

Η γιατρός που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ εργαζόταν ως μικροβιολόγος

Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα. Μάλιστα στο site της δεσπόζουν τα ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος που αναφέρονται στις θεραπείες που προωθεί με διθυραμβικά σχόλια.

Ο λόγος για την γιατρό, η οποία κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

 

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραμένει άγνωστο, όμως, αν εκείνοι γνώριζαν ότι τους χορηγούσε αναβολικές ουσίες. Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στη μήνυσή του που έφερε στο φως το Star υποστήριξε ότι «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο... καθάρισμα του οργανισμού μου».

Σύμφωνα με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας τα σκευάσματα έρχονταν από την Βουλγαρία και μάλιστα σε μερικά από αυτά φέρεται η γιατρός να είχε τοποθετήσει ετικέτες του ΕΟΦ, ότι, δηλαδή, ήταν δήθεν εγκεκριμένα. Τα παράνομα σκευάσματα εντοπίστηκαν κατά την επιτόπια έρευνα των αρχών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...