Κοινωνία

Καλαμάτα: Για άλλο έκαναν έρευνα, για άλλο τον συνέλαβαν

Πληροφορίες για κατοχή ναρκωτικών είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 45χρονου Έλληνα στην Καλαμάτα, το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν, αλλά παράνομο οπλισμό που απέφερε την σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του υπόπτου, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, 30 φυσίγγια, καθώς και μια σπάθα με λάμα μήκους 56 εκατοστών. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Είχε σιδερογροθιές μαζί με τα ναρκωτικά

Έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Αγρινίου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη, καθώς υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 3,4 γραμμάρια "φούντα" κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα γυάλινο βάζο που περιείχε 46 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης και δύο σιδερογροθιές. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...