Κοινωνία

Καλαμάτα: Συνελήφθη 70χρονος που έκρυβε 6,5 κιλά χασίς στο αγρόκτημα του

Συνελήφθη, προχθες το πρωί, στο Ξηροκάμπι Λεϊκων, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 70χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγρόκτημα, όπου σε ειδικά διαμορφωμένη και κατάλληλα εκχερσωμένη περιοχή βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,5- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, εντός του αγροκτήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• -3- συγκομισμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων, περίπου,
• ποσότητες κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -6.700- γραμμαρίων,
• ηλεκτρικό ηλεκτροσκόπιο και
• χειροπρίονο.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι από τη διακίνηση των ναρκωτικών θα αποκόμιζε περίπου 25χιλ ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...