Κοινωνία

Κακοκαιρία-Κρήτη: Tο μηχάνημα καταγραφής όγκου νερού σταμάτησε να μετράει!

Ακόμα και τα μηχανήματα στάθηκε αδύνατο να «μετρήσουν» τον όγκο του νερού που έπεσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στην περιοχή της Σητείας, η οποία επλήγη επίσης από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας από την Κρήτη το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το protothema από την κατάσταση στη Σητεία σήμερα Κυριακή

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα λέει στο Cretalive o Δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης «έριξε τόσο νερό που δεν το ρίχνει δύο χρόνια», Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ακόμα και το ειδικό μηχάνημα που είναι εγκατεστημένο στο Αεροδρόμιο Σητείας για την μέτρηση της ποσότητας βροχής, μετά τα 300 χιλιοστά σταμάτησε να μετράει!

Ο κ. Ζερβάκης επισημαίνει ότι το μέγεθος της κατάστασης είναι αδύνατο να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες και θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος απευθύνει έκκληση υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν βοηθήσει η πολιτεία άμεσα καταστράφηκε ο τόπος».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...