Κοινωνία

Πάτρα: Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται 15 παιδιά με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης 15 παιδιά τα οποία παρουσιάζουν συμπτώματα μικροβιακής ίωσης δηλαδή πυρετό, γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση.

Τα παιδιά είναι ηλικίας από εννέα μηνών έως 3,5 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Προχθές μεταφέρθηκε από τη Ναυπακτία στο “Καραμανδάνειο” ένα παιδί με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης, ενώ μέχρι χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν από την ίδια περιοχή άλλα έξι παιδιά με παρόμοια συμπτώματα» υπογράμμισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

«Έπειτα από λίγες ώρες μεταφέρθηκαν από τη Ναυπακτία στο “Καραμανδάνειο” άλλα οκτώ παιδιά με τα ίδια συμπτώματα, ενώ δύο από τους μικρούς ασθενείς νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας» συμπλήρωσε.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας επίσης επεσήμανε πως «στα παιδιά παρέχεται η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και θεραπευτική αγωγή, ενώ προχωρά ο εργαστηριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε τα προβλήματα υγείας στα παιδιά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη-Ο χάρτης της λιβυκής ΑΟΖ που προβάλει η Τρίπολη με τουρκική βοήθεια προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα για ελληνο-τουρκική κρίση

Βράζει η Τρίπολη της Λιβύης κατά του φιλότουρκου Ντειμπά και επίκειται εμφύλιος πόλεμος και τουρκική παρέμβαση
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο