Κοινωνία

Πέθανε ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ιδιοκτήτης του θρυλικού μπαρ Au Revoir

Ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου ήταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ Au Revoir που βρίσκεται στην οδό Πατησίων 136 και έχει γράψει την δική του ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα.

Το Au Revoir ιδρύθηκε το 1957 από τον Λύσανδρο Παπαθεοδώρου και τον αδερφό του και το συγκεκριμένο μπαρ που ίσως να είναι και το πρώτο της Αθήνας φιλοξένησε καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο και ανάμεσά τους και τον Φρανκ Σινάτρα. Το Au Revoir όπως το ονόμασε ο αρχιτέκτονας Αριστομένης Προβελέγγιος συνεχίζει ακάθεκτο την… πορεία του με τις αλλαγές στο εσωτερικό του να είναι ελάχιστες.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Λύσανδρου Παπαθεοδώρου αναφέρει το μπαρ στη σελίδα του στο Facebook. «To Au Revoir απόψε θα μείνει κλειστό. Καλό ταξίδι στο φως».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...