Κοινωνία

Κόρινθος: Βάναυση κακοποίηση της 28χρονης δείχνει το πόρισμα - Απειλούν οι συγγενείς του δράστη

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μελανιές στους κροτάφους και χτυπήματα στα μάτια, είναι η διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείου Κορίνθου οι οποίοι εξέτασαν την 28χρονη από την Αλμυρή λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό από τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Στην έκθεση των γιατρών, την οποία παρουσίαζει το protothema.gr και περιλαμβάνεται στο φάκελο του ιατροδικαστή, γίνεται αναφορά στα χτυπήματα στα μάτια που είχε δεχθεί η άτυχη γυναίκα.

Η μανία του 33χρονου δράστη ήταν τέτοια που παραλίγο να την αφήσει τυφλή με τις μπουνιές του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ασθενής φέρει εκχυμώσεις και οίδημα άμφω οφθαλμικών κογχών, μετωπιαία δεξιά κροταφικά, αιμάτωμα εκχυμώσεις τραχυλικής περιοχής αριστερά καθώς και αιμάτωμα εκχύμωση αριστερής ωμοπλάτης... Συνεστήθη παρακολούθηση λόγω ΚΕΚ και επί επιδείνωσης να επανέλθει στο νοσοκομείο για επανέλεγχο, καθώς και συνεστήθη οφθαλμολογικός έλεγχος σε 3–4 ημέρες ή νωρίτερα", αναφέρει το σημείωμα των γιατρών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ακόμη, ο οφθαλμίατρος που την εξέτασε έκανε λόγο για σοβαρή βλάβη στα μάτια η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.
Η 28χρονη αναρρώνει από τα τραύματα που της προκάλεσε ο 33χρονος προτού τη βιάσει, ωστόσο, άτομα απο το περιβάλλον του συνεχίζουν να απειλούν το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη έχει δεχθεί μηνύματα ότι θα της πάρουν τα παιδιά που έχει με τον εν διαστάσει συζύγό της. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, ανοίγουν τα στόματα για τη συστηματική κακοποίηση που υφίστατο η 28χρονη στα χέρια του 33χρονου συζύγου της.

Το τελευταίο διάστημα, ο δράστης είχε γίνει πολύ επιθετικός, ενώ από την ημέρα που η 28χρονη του ζήτησε διαζύγιο, την ξυλοκόπησε αρκετές φορές. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, μπροστά στα παιδιά τους.

Μάρτυρες από το συγγενικό, εργασιακό και φιλικό περιβάλλον της 28χρονης βεβαιώνουν στις καταθέσεις τους πως έχει υποστεί κακοποίηση  ξανά στο παρελθόν: "Πολλές φορές πήγαινε χτυπημένη στη δουλειά, αλλά φοβόταν να το καταγγείλει τότε. Έτρεμαν τα πόδια της" λέει στο protothema.gr η δικηγόρος του θύματος, κ. Χριστίνα-Ελένη Παναγή, η οποία έχει καταθέσει στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία για τον εφιάλτη που ζούσε η 28χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ