Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κόρινθος: Το ξέσπασμα του πατέρα της 28χρονης (βίντεο)

Ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης στην Κόρινθο που βασανίστηκε, βιάστηκε και παρολίγον να καεί ζωντανή από τον πρώην σύζυγό της.

Η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και καλεί όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλήσουν.

Παράλληλα σοκάρει μια φωτογραφία με τους μώλωπες της 28χρονης, που της προκάλεσε ο 31χρονος σύζυγός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Nα την κάψεις, τι είναι;» λέει ο πατέρας της και ξεσπά

Δεν σκέφτηκε ούτε τα ίδια του τα σπλάχνα, τα παιδιά του τα οποία θα άφηνε ορφανά από μητέρα λέει στο Star ο κύριος Νίκος, ο πατέρας της 28χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Έχω έρθει σε σημείο αν είχα όπλο θα το τράβαγα… Τα εγγόνια τι χρωστάνε; Τα παιδιά του, τα αγγελούδια του… Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει να φάει ισόβια.

«Nα την κάψεις, τι είναι; Το λέω και δακρύζω! Τι κέρδισε; Έχω πληγωθεί, δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Star.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους μώλωπες της 28χρονης

Σe φωτογραφία ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA φαίνεται μόνο μια από τις δεκάδες μελανιές που της προκάλεσε ο δράστης στο σώμα. Αυτή είναι στα πλευρά.

Η περιγραφή της μητέρας σοκάρει: «Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο με έβγαλε έξω κι επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές».

Δείτε το βίντεο του Mega

«Η εντολέας μου σήμερα είναι καλύτερα σωματικά, έχουν υποχωρήσει τα τραύματα, ψυχολογικά όμως παραμένει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι φοβισμένη, τρομαγμένη, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που της έχει συμβεί. Η μόνη της μέριμνα και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της είναι τα δυο της παιδιά που δε θέλει να τραυματιστούν και να στιγματιστούν περαιτέρω», δήλωσε η δικηγόρος της 28χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θύμα πήρε εξιτήριο, αναρρώνει και περνάει χρόνο με τα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε κακοποιητική συμπεριφορά. Σήκωνε χέρι πολλές φορές, όμως η κοπέλα δεν το είχε δηλώσει στην αστυνομία, με αποτέλεσμα οι φίλοι και οι γνωστοί να νομίζουν ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο.

Η 28χρονη είχε μετακομίσει στην Αλμυρή Κορινθίας περίπου έναν χρόνο. Έμενε εκεί με τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ