Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ευρυτανία: Κανένα ίχνος της 48χρονης στο βυθό της λίμνης (βίντεο)

Στις έρευνες συμμετείχε ειδικό υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ χωρίς να καταφέρει να βρει το παραμικρό ίχνος της 48χρονης. Σημειώνεται πως το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στην γέφυρα Τατάρνα της Ευρυτανίας, ενώ μέσα βρέθηκαν τα παπούτσια τους και ένα σημείωμα προς τους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Μετά τη σάρωση του βυθού, διαπιστώθηκε πως ήταν καθαρός, ενώ μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλέον οι αρχές στρέφουν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εξετάζουν αν όντως η 48χρονη αποφάσισε να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της. 

Τέλος, υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν την εξάφανισή της η 48χρονη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό και είχε νοσηλευτεί ένα 24ωρο στο νοσοκομείο. 

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...