Κοινωνία

Ευρυτανία: Βίντεο ντοκουμέντο με την 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με την 48χρονη στην Ευρυτανία να οδηγεί προς τη λίμνη την μοιραία μέρα που εξαφανίστηκε αποκαλύπτει το Star

Η απόσταση από την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο μέχρι και τη λίμνη είναι 12 χιλιόμετρα. Μια απόσταση δηλαδή που μπορεί κάποιος να την διανύσει 20 λεπτά με κανονική ταχύτητα.

Την ίδια ώρα μια φωτογραφία που παρουσίασε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star δίνει νέα τροπή στην υπόθεση καθώς φαίνεται ξεκάθαρα το σχήμα του ευρήματος που εντόπισε το υπερσύγχρονο σόναρ του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Είναι η λευκή μορφή που θυμίζει τόξο. Το νέο στοιχείο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Δεν ήταν 100% σίγουροι ότι μπορεί να είναι άνθρωπος. Ένα Σόναρ δεν μπορεί σε τόσο βάθος να πει τι είναι κάτω. Τίποτα δεν αποκλείεται γιατί είπαμε ότι το βάθος είναι πολύ μεγάλο και τα νερά είναι σκοτεινά» εξηγεί ο Στέργιος Φυσέκης, διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Ευρυτανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Σε ένα σημείο περίπου στη μέση της γέφυρας Τατάρνας επικεντρώνονται οι έρευνες καθώς το ύψος εκει είναι 196 μέτρα ενώ το εύρημα βρίσκεται 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

«Ήταν περίπου κάτω από το σημείο ακριβώς από οπού υποτίθεται ότι έπεσε αν έπεσε μονή της. Αν λοιπόν δεν ανέβουν στο βυθό δε θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο το οποίο εμείς μπορέσαμε και σονάραμε» λέει ο Αντώνης Αυγερινός, πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το πρωί της Τρίτης υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα σκανάρει το βυθό της λίμνης των Κρεμαστών συνδράμοντας στο έργο των έμπειρων δυτών.

Μέχρι τώρα οι δύτες στις έρευνές τους βρίσκουν μόνο κορμούς στον πυθμένα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο η 48χρονη να έφυγε με τα πόδια.

«Μια κοπέλα έξω καρδιά»

Ανάστατοι παραμένουν οι στενοί της φίλοι που περιμένουν να ακούσουν ένα καλό νέο για την 48χρονη. Μια συνάδελφός της στο μικροβιολογικό ιατρείο με κόπο συγκρατεί τα δάκρυα της και αποκαλύπτει πως γνώριζαν ότι είχε προβλήματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες η 48χρονη είχε αλλάξει. Έδειχνε πιεσμένη και δεν είχε σχέση με την χαρούμενη δραστήρια γυναίκα που ήταν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ