Κοινωνία

Λάρισα: Πήρε αμοιβή για να βρει κλεμμένα τιμαλφή και έγινε... καπνός!

 

Μάταια περίμενε επί σχεδόν δυο μήνες ένας άνδρας από τη Λάρισα τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί -και πληρώσει καλά!- για να βρει τα κοσμήματα που του είχαν κλέψει άγνωστοι οι οποίοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του. Μόλις εκείνος πήρε προκαταβολικά ένα σημαντικό ποσό, έγινε... καπνός!

Όπως αναφέρει στην καταγγελία που είχε υποβάλλει στην Ασφάλεια το θύμα, γύρω στα τέλη Ιουλίου ο δράστης, ήρθε σε επαφή μαζί του καθώς είχε ενημερωθεί για την διάρρηξη της κατοικίας του και τον έπεισε ότι μπορεί να βρει τα κλεμμένα τιμαλφή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και να του τα επιστρέψει. Ζήτησε, όμως, χρήματα με το πρόσχημα ότι θα «λάδωνε» πληροφοριοδότες και θα κρατούσε τα υπόλοιπα ως αμοιβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θύμα του παρέδωσε στις 3 Αυγούστου ποσό ύψους 1.000 ευρώ και περίμενε να του φέρει τα κοσμήματά του. Όμως, από τότε ο δράστης διέκοψε κάθε επικοινωνία κι έτσι υπέβαλε την καταγγελία. Μετά την έρευνα των αστυνομικών, η απάτη εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκε ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...