Κοινωνία

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

Στον ανακριτή Πατρών οδηγήθηκε πριν από λίγο για να απολογηθεί ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης κοπέλας .

Ο 51χρονος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες , να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ωστόσο, αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μητέρα της 14χρονης ,μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της , κατήγγειλε τον 51χρονο στην αστυνομία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

Ο 51χρονος κατηγορείται για γενετήσιές πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου και σήμερα οι ανακριτικές αρχές θα αποφασίσουν αν θα τον προφυλακίσουν ή όχι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...