Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μάρθα Καραγιάννη: Κανονικά η αποτέφρωση της ηθοποιού

Τέλος στο «θρίλερ» που είχε ξεκινήσει σχετικά με την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη, μπήκε το μεσημέρι της Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σούρας, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της να αποτεφρωθεί σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού».

Σύμφωνα με το ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα ξεπεράστηκαν τελικά όλα τα προβλήματα που είχαν προκύψει και έτσι θα εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της αγαπημένης ηθοποιού. Συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η αποτέφρωση όπως η ίδια επιθυμούσε.

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά… Ψυχή μου…» έγραψε ο Δημήτριος Σούρας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης