Κοινωνία

Άνω Λιόσια: Έστειλαν στο νοσοκομείο 40χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική

Ένα άγριο επεισόδιο, με κατάληξη τον σοβαρό τραυματισμό ένος 40χρονού εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, στα Άνω Λιόσια. Δύο 25χρονοί Ρομά, εμφανίστηκαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή με τη μουσική από το πανάκριβο Smart Brabusστη διαπασών προκαλώντας ηχορρύπανση. Αυτό προκάλεσε την διαμαρτυρία των γειτόνων, ενώ δύο εξ αυτών βγήκαν στον δρόμο για να κάνουν παρατήρηση στους δύο νεαρούς.

Εκείνοι αντέδρασαν βρίζοντας τους και στη συνέχεια οι δύο περίοικοι τους κυνήγησαν. Τότε, οι Ρομά έβαλαν όπισθεν με σκοπό να τους χτυπήσουν ενώ βγήκαν και από το αμάξι. Ο ένας εκ των δύο, σήκωσε τσιμεντόλιθο από διπλανό χωράφι που ήταν γεμάτο μπάζα και επιτέθηκε, πισώπλατα, στον 40χρονο. Το χτύπημα βρήκε τον άνθρωπο στον αυχένα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί στο έδαφος.
 

Με τον ίδιο τσιμεντόλιθο αλλά και με μπουνιές και κλωτσιές άρχισαν να τον χτυπούν με μανια σε όλο του το σώμα προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Από τα βίαια χτυπήματα, προκάλεσαν κάταγμα στο γόνατο του 40χρονου ενώ του κόπηκε και ο τένοντας
. Ο 40χρονος πλέον νοσηλεύεται ενώ έχει ήδη χειρουργηθεί στο γόνατο του. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...