Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 3:58 το μεσημέρι της Παρασκευής, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην θαλάσσια περιοχή 24 χλμ, νοτιοδυτικά του Πύργου.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.
Nεότερη ενημέρωση
Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Πάτρα, σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 17:10, εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 19 χιλιόμετρα.
Νωρίτερα, στις 15:58, σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πύργου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ηλείας και Ζακύνθου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 20 χιλιόμετρα.