Κοινωνία

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα: Τι πρόκειται να ζητήσει

Η καταγγέλλουσα θα ζητήσει να γίνει αναίρεση του βουλεύματος που απάλλαξε τον 27χρονο επιχειρηματία, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της και επί της ουσίας να ανοίξει ξανά η υπόθεση.

Τα ηνία της νομικής εκπροσώπησης στην πολύκροτη υπόθεση καταγγελίας για βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που θορύβησε το πανελλήνιο, αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος κ. Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος προμηνύει ότι θα υπάρξει μπαράζ νομικών ενεργειών για την δικαίωσή της. Ο κ. Διαλυνάς θα έχει την βασική ευθύνη των κινήσεων που θα ακολουθήσουν ενώ στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πολύ σύντομα θα προβούμε σε μπαράζ νομικών ενεργειών και όχι μόνο» είχε δηλώσει ο κ. Διαλυνάς, με σκοπό να κριθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αγνοηθεί αλλά και να ακολουθήσει ο καταλογισμός περαιτέρω ευθυνών. «Από σήμερα μου ανετέθη η ευθύνη της νομικής υποθέσεως και μου ζητήθηκε να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για την δικαίωσή της».

Μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...