Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λέσβος: Μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (βίντεο)

Οι πιο μεγάλες δυσκολίες ξεπερνιούνται με την αγάπη, που είναι πιο δυνατή και από τον πόλεμο. Με αυτά τα λόγια η Τατιάνα Φιλίπποβα από τη Ρωσία και ο Γιούρι Καλμίκοβ από την Ουκρανία, ένωσαν τις ζωές τους.

«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς», είπε η νύφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκηνικό ονειρεμένο. Μόλυβος Λέσβου, ηλιοβασίλεμα, μουσική δίπλα στο κύμα.

Το ζευγάρι ζει στο Βέλγιο. Ήρθε στη χώρα μας για διακοπές και αποφάσισε να παντρευτεί στο ελληνικό νησί ύστερα από προτροπή φίλης του.

«Όλα έγιναν όπως τα ονειρευτήκαμε. Όπως τα ονειρεύτηκα εγώ. Αγαπώ πολύ αυτούς τους ανθρώπους εδώ. Τους θεωρούμε πλέον οικογένειά μας και θέλω να τους βλέπω σε όλη μας τη ζωή».

Ένα όμορφο, ιδιαίτερο ζευγάρι, ξεκινά την κοινή του ζωή με τη βεβαιότητα ότι η αγάπη θα κερδίσει.

Δείτε το βίντεο του Mega

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...