Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γαύδος: Νέες καταγγελίες για επιθέσεις από τα δύο ροτβάιλερ (βίντεο)

Προσπάθησε να σώσει το σκυλάκι της από τα δόντια δύο ροτβάιλερ και δέχθηκε και η ίδια επίθεση. Η 39χρονη έζησε στη Γαύδο στιγμές τρόμου.

Χάρη στην προσπάθεια των γιατρών η ζωή της γυναίκας δεν κινδυνεύει.

Όμως, το φως της δημοσιότητας βλέπει μία δεύτερη καταγγελία, αυτή του ορειβάτη Κώστα Κατσούρα, ο οποίος τον Μάιο ήταν σε διακοπές στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εικόνες από τα τραύματα στο κορμί του, αλλά και στο κατοικίδιό του σοκάρουν.

Δείτε το βίντεο του Mega

Όπως καταγγέλλει ο κύριος Κατσούρας, όχι μόνο δέχτηκε επίθεση από δύο ροτβάιλερ στην Γαύδο, αλλά όπως υποστηρίζει πρόκειται για τα ίδια ροτβάιλερ τα οποία δεν είναι αδέσποτα κι ότι όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους, ακόμα κι αν αδιαφορούν….

Ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά.

«Υπεβλήθη έγκληση και αναμένουμε αντίγραφο ποινική δικογραφίας για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω. Για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ο εντολέας μου, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια», δήλωσε η Μαρία Χατζόγλου, δικηγόρος του θύματος.

Από το νησί έρχεται μία ακόμα καταγγελία. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Βερύκιος, αναγκάστηκε για τον ίδιο λόγο να φύγει από την περιοχή.

«Είμαι και παθών. Το 2019 ο αδερφός του συγκεκριμένου μου αμολήσανε πιτ μπουλ και δαγκώσανε το αδεσποτάκι που είχα παρέα μου και με χτυπήσανε κιόλας. Με αναγκάσανε να φύγω κι απ’ το νησί», δήλωσε.

Σήμερα μία ακόμα επίθεση ροτβάιλερ σημειώθηκε στην Κρήτη. Στην Ελούντα ένα ζευγάρι με το παιδί τους έγινε στόχος των σκύλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και τα πόδια και η γυναίκα στα χέρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ