Κοινωνία

Ρόδος: Συμμορία νεαρών επιτέθηκε με λοστό σε 18χρονο-Ήθελαν να τον ληστέψουν

Τη «δόξα» των συμμοριών με μέλη εφήβους και λίγο μεγαλύτερους νεαρούς που δρουν στις μεγάλες πόλεις της χώρας, φαίνεται ότι ζήλεψαν τέσσερις Ροδίτες ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, οι οποίοι επιτέθηκαν με τρόπο βγαλμένο από το... σινεμά σε έναν 18χρονο για να τον ληστέψουν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής!

Ο άτυχος νεαρός περπατούσε στην πόλη της Ρόδου, όταν τον πλησίασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και από μέσα βγήκαν τέσσερις νεαροί που φορούσαν κράνη μοτοσικλετιστή και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με λοστό και αρπάζοντας με τη βία από την κατοχή του ένα ρολόι που φορούσε στο χέρι και το τσαντάκι του που είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα. Αμέσως μετά, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Όμως, κάμερες της περιοχής είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας προσήχθησαν διαδοχικά ο 19χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που και κατασχέθηκε και στη συνέχεια οι υπόλοιποι δράστες ηλικίας 17, 18 και 20 χρόνων. 

Πάνω τους βρέθηκαν ένα από τα κράνη που χρησιμοποίησαν, αλλά και το ρολόι και τα προσωπικά αντικείμενα του 18χρονου. Έτσι, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...