Κοινωνία

Ταχυμεταφορές: Πραγματικότητα η Ένωση Πρακτόρων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών – Η σημασία της

Με αφορμή μια πρωτοβουλία μιας ομάδας πρακτόρων, δημιουργήθηκε η « Ένωση Πρακτόρων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (Ε.Π.Τ.Υ.)», που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον ενωτικό κρίκο όλων όσων εργάζονται στις ταχυμεταφορές και επιθυμούν να μοιραστούν τις δυνάμεις τους, το όραμα τους, τους κοινούς προβληματισμούς αλλά και τις ιδέες τους για το «παρών» και την επόμενη ημέρα του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι στόχοι της Ε.Π.Τ.Υ όπως έχουν καθοριστεί από τους ιδρυτές της είναι:

-Η προαγωγή και κατοχύρωση της επαγγελματικής εξέλιξης κάθε μέλους

-Η συμμετοχή και η υποστήριξη των μελών σε εμπορικές και διαπραγματευτικές διαδικασίες

-Η δημιουργική συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, η ανάπτυξη και η καλλιέργεια των σχέσεων και των επαφών μαζί τους

Μέλη της Ε.Π.Τ.Υ. μπορούν να γίνουν όλοι οι πράκτορες από όλα τα δίκτυα ταχυμεταφορών της χώρας, εφόσον το επιθυμούν, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο [email protected] από όπου μπορούν να ενημερωθούν για κάθε σχετικό θέμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...