Κοινωνία

Κρήτη: Αγωνία για τον 44χρονο που αγνοείται - Συνεχίζονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άντρας χάθηκε στο Φραγκοκάστελλο, νότια του νομού Χανίων, όπου πήγε για να απολαύσει τη θάλασσα και το μπάνιο του.

Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος «χτενίζει» την περιοχή από νωρίς το πρωί ψάχνοντας τον άντρα ενώ στις έρευνες συμμετέχει και συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Από τη θάλασσα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν έρευνες καθώς στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χώρας Σφακίων, μεσημβρινές ώρες χθες, για 44χρονο αγνοούμενο κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φραγκοκάστελλου δήμου Σφακίων.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες υπό τον συντονισμού του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικού σκάφους, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...