Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αδαμαντίδης: Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη - Τι λέει ο δικηγόρος της καταγγέλουσας (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, φτάνει στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για τη δίκη του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας κατηγορούμενος για βιαιοπραγία σε βάρος της συντρόφου του.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι η αλήθεια θα με δικαιώσει», δήλωσε ο τραγουδιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόντρα για το βίντεο

Ο τραγουδιστής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση καθώς όπως κατήγγειλε η πρώην σύντροφος του, της επιτέθηκε έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Η καταγγέλλουσα έχει προσκομίσει και βίντεο, το οποίο είδε το «φως» της δημοσιότητας, στο οποίο όπως υποστηρίζει φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής να την κλωτσάει και να την χτυπάει. Ο ίδιος το αρνείται ενώ έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες όπου φαίνεται χτυπημένη.

Μετά από αίτημα της καταγγέλλουσας, η οποία υποβλήθηκε σήμερα σε ιατροδικαστική εξέταση, η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου.

O γνωστός τραγουδιστής εξοργίστηκε στο άκουσμα του αιτήματος αναβολής. Στο πλευρό του στη δικαστική αίθουσα βρισκόταν πρώην σύντροφοι του και παιδιά του.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η πρώην γυναίκα του Θέμη Αδαμαντίδη με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους στάθηκε με δηλώσεις της στο Mega στο πλευρό της καταγγέλλουσας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της καταγγέλουσας, μίλησε στο Live News και εξήγησε τους λόγους που ζήτησε αναβολή της δίκης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ζητήθηκε αναβολή επειδή ο ίδιος βρισκόταν σε άλλο δικαστήριο, αλλά και η καταγγέλουσα είχε επισκεφτεί την ιατροδικαστή που την εξέτασε.

«Έχει βρει τα σημάδια από τα χτυπήματα που έχει δεχτεί, που είναι την ημερομηνία που περιγράφει στην καταγγελία της. Φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται κανένα δικαστήριο να αμφισβητήσει τη συγκεκριμένη ιατροδικαστική», δήλωσε στο MEGA.

Σχετικά με το βίντεο που απεικονίζεται ο ξυλοδαρμός ο δικηγόρος δήλωσε πως η αστυνομία το έχει δώσει στην εισαγγελία και βρίσκεται στη δικογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως το βίντεο δεν δόθηκε από τους εμπλεκόμενους.

«Και η καταγγέλουσα και η πρώην σύζυγος δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτή τη διαδικασία. Ευτυχώς που βρήκε το θάρρος που πήγε και έκανε την καταγγελία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε δεχτεί κακοποίηση, ήταν επαναλαμβανόμενα τα περιστατικά βίας. Μετά από 1,5 χρόνο που ήταν εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση βρήκε το κουράγιο και έκανε καταγγελία», είπε.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, η καταγγέλουσα είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ