Κοινωνία

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε 24χρονο που μαχαίρωσε δύο νεαρούς κατά την διάρκεια καβγά

Χειροπέδες φόρεσαν οι Αστυνομικές Αρχές σε έναν 24χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με δύο νεαρούς και δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι συνολικού μήκους 31 εκατοστών, με το οποίο τους τραυμάτισε.

Ο δράστης επιτέθηκε στους δύο 21χρονους στην πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης και χτύπησε με το μαχαίρι τον ένα στο λαιμό και τον δεύτερο στο χέρι, τραυματίζοντας τους ελαφρά. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησε κινητοποίηση από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για τον εντοπισμό του 24χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο αργότερα, ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...