Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θύμιος Μπουγάς: Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς (βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό έβγαινε μόνο τις νύχτες, έψαχνε αποφάγια στα σκουπίδια κι ύστερα κρυβόταν πάλι σε ένα ερειπωμένο σπίτι μόλις 300 μέτρα από το δικό του. Ο άνθρωπος δεν ήξερε καν ότι τον αναζητούσαν αφού έτσι είχε μάθει να ζει στη σκιά.

O Θύμιος βρέθηκε 49 ημέρες μετά, 300 μόλις μέτρα από το σπίτι του…

Για 1,5 μήνα τον έψαχναν όλοι παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνος έβγαινε μόνο τις νύχτες, έψαχνε αποφάγια στα σκουπίδια κι ύστερα κρυβόταν πάλι στο νέο του καταφύγιο, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Έτσι ζούσε τα τελευταία χρόνια, από τότε που το τροχαίο ατύχημα άλλαξε τη ζωή του. Έβγαινε τις νύχτες και κάλυπτε το πρόσωπό του με μία χειρουργική μάσκα για να μην τρομάζουν τα παιδιά.

Από τις 4 Μαΐου δεν είχε δώσει ένα σημάδι ζωής. Αθόρυβος… Σε μια γειτονιά γεμάτη ζωή, αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς.

Ο Θύμιος εξετάστηκε ήδη από τους γιατρούς στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν ήξερα ότι με ψάχνετε», ήταν η μοναδική φράση που είπε στους αστυνομικούς. Και πώς να το ξέρει, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς…

Ακόμα κι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα μετά το άγριο bullying που υπέστη από 11 ψευτονταήδες. Τον κυνηγούσαν και τον αποκαλούσαν τρελό, ο ίδιος όμως αποφάσισε να μην κάνει μήνυση.

Ο Δήμαρχος Πύργου, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε ο Θύμιος να βρει ένα κανονικό σπίτι, μια εποχιακή εργασία και να κινηθούν και πάλι οι διαδικασίες για τη λήψη προνοιακού επιδόματος το οποίο δικαιούται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ