Κοινωνία

Θύμιος Μπουγάς: Αυτό είναι το σπίτι που κρύφτηκε – Μέριμνα για να βρεθεί σπίτι και εργασία

Για αυτό και ο δήμος Πύργου προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Θύμιος Μπουγάς να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αφού δόθηκε αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισής του, αφού υποβλήθηκε και σε προληπτικές εξετάσεις και όλες έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μίλησε στο tempo24.news για την υπόθεση και σημείωσε πως αύριο Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον 39χρονο προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο δήμος θα προχωρήσει στην ενοικίαση σπιτιού.

Παράλληλα με μέριμνα του Δήμου θα ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να του χορηγηθεί και πάλι το επίδομα πρόνοιας που είχε διακοπεί από το 2015, ενώ θα αναζητηθεί εποχιακή δουλειά προκειμένου ο Θύμιος να εργάζεται.

Το σπίτι που εντοπίστηκε

Λόγω των επιθέσεων και του εκτεταμένου bullying που είχε δεχθεί, ο Θύμιος Μπουγάς είχε επιλέξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, το οποίο βρισκόταν ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση ώστε να μην γίνεται αντιληπτός από γείτονες και περαστικούς.

Πράγματι, δεν έγινε αντιληπτός αφού φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν και πως κάθε βράδυ έβγαινε στην πόλη για να ψάξει στα σκουπίδια. 

Στο συγκεκριμένο σπίτι φαίνεται πως έμενε από τις 3 Μαΐου, την ημέρα που σήμανε συναγερμός για την εξαφάνιση του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...