Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εντοπίστηκε ο 39χρονος Θύμιος στον Πύργο - Πηγαίνει στο νοσοκομείο προληπτικά (upd - βίντεο)

Εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή του Πύργου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Όπως είχε επισημαίνει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η «Πρώτη» ο 39χρονος Θύμιος κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα εκεί όπου τελικά τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι οι άνδρες της αστυνομίας.

Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος Θύμιος οδηγείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομαγμένο αγρίμι

Στο ερειπωμένο σπίτι επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά ένα τρομαγμένο αγρίμι, σύμφωνα με πληροοφορίες της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο φόβος τον έκανε να βγαίνει στους δρόμους βαθιά μεσάνυχτα και να ψάχνει για τροφή στους κάδους απορριμμάτων. Εκεί τον είδε ένας κάτοικος, τον αναγνώρισε και τον φώναξε με το όνομά του.

Ο Θύμιος άρχισε να τρέχει και χάθηκε και πάλι μέσα στη νύχτα. Μετά από αυτή την πληροφορία, οι αστυνομικοί όργωσαν κυριολεκτικά την περιοχή και τον εντόπισαν.

Όλο αυτόν τον ενάμιση μήνα που πέρασε από την εξαφάνισή του, κρυβόταν μην τυχόν ξαναπέσει πάνω στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε.

Θα εξεταστεί από γιατρούς και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου θα τον βοηθήσει να ξανασταθεί στα πόδια του.

Σημειώνεται ότι είχε εξαφανιστεί από την ίδια περιοχή, την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας, στο νοσοκομείο για εξετάσεις οδηγείται ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις 4 Μαϊου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr  ο πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης o 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες:

«Oι αστυνομικοί τον βρήκαν, μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες πως ο Θύμιος είχε εντοπιστεί στον Πύργο. Έλεγξαν το σημείο και τελικά τον εντόπισαν. Έγινε κι αναγνώριση του και είναι 100% εκείνος. Αυτή την ώρα ξέρω πως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ο,τι άλλο χρειαστεί. Είναι σίγουρα εξαντλημένος και πρέπει να τον φροντίσουν οι ειδικοί. Αναζητούνταν πάνω από 40 μέρες που σημαίνει πως θέλει ειδική φροντίδα εξαιτίας και του βεβαρημένου ιστορικού του».
Ο Θύμιος εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Άγιου Σπυρίδωνα στον Πύργο μετά από μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει να ψάχνει στους κάδους προφανώς για τροφή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ