Κοινωνία

Το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα φτάνει στο τέλος του! Έρχονται 5+1 πορίσματα για Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετράει πλέον ο χρόνος για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν και αυτό που έχει απομείνει είναι τα τελικά πορίσματα για την Τζωρτζίνα, τη Μαλένα και την Ίριδα. Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα πορίσματα που αναμένονται είναι πέντε + 1 και αφορούν στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού θα έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές τα έξι αυτά πορίσματα, τότε αναμένεται πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και, ουσιαστικά, θα έχει ανοίξει ο δρόμος για να υπάρξουν ακόμα και νέες διώξεις!

Το πρώτο πόρισμα που αναμένεται είναι αυτό για την ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας, το οποίο θα δείξει αν είχε τελικά αγενεσία φλεβοκόμβου, μια εξέταση όμως δύσκολη.

Το δεύτερο πόρισμα αφορά στη Μαλένα, το οποίο θα δείξει αν κατά τη νοσηλεία της το 2019 είχε λάβει δηλητήριο στο «ΕΛΠΙΣ» όπου νοσηλευόταν, γεγονός που από την πρώτη τοξικολογική εξέταση δεν επιβεβαιώνεται.

Το τρίτο πόρισμα είναι η τοξικολογική εξέταση της Ίριδας, η οποία, ωστόσο, δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο θάνατός της, αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα αποδοθεί μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο και όχι στη χορήγηση κάποιας ουσίας.

Επιπλέον, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το τέταρτο πόρισμα είναι η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση στο φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τέλος, το πέμπτο πόρισμα εφόσον διαταχθεί η εκταφή της 9χρονης, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα από την εξέταση των τριχών που θα ληφθούν από τη σορό της και θα δείξουν αν της χορηγήθηκε κάποια ουσία πριν το θάνατό της.

Τι είπε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στην 9χρονη Τζωρτζίνα , Σωτήρης Μπουζιάνης, έδωσε τις δικές του απαντήσεις στην 18η τακτική ανακρίτρια.

Ο ιατροδικαστής κλήθηκε για κατάθεση μετά την υποβολή της ιατροδικαστικής έκθεσης στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, πριν από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η δικαστική λειτουργός θα υιοθετήσει την εισήγησή του για εκταφή της σορού του παιδιού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας αποτελεί η «θανατηφόρα δηλητηρίασης από την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη» ενώ τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

Ως προς τις βλάβες που προκλήθηκαν στα όργανα του παιδιού, κατά την έκθεση, εμφανίστηκαν στο ήπαρ, στα κολποειδή πυλαία τριχοειδή, στη σπλήνα και στο πάγκρεας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...