Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Επιμένει η Ρούλα ότι δεν είχε ακούσει για την κεταμίνη - Τι λέει ο δικηγόρος της (βίντεο)

Στο Live News μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος τόνισε πως η 33χρονη δεν είχε ακούσει ποτέ για την κεταμίνη.

«Άθελά μας έχουμε γίνει ειδικοί για την κεταμίνη. Η 33χρονη δεν είχε ακούσει τίποτα ποτέ για την κεταμίνη και δεν τη γνώριζε. Στις 30/3 την αναζήτησε, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η σχετική είδηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει εκ νέου εκταφή της Τζωρτζίνας ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε πως αυτό θα δώσει ένα τεράστιο υπερασπιστικό ισχυρισμό στα χέρια της 33χρονης.

«Εάν δεν βρεθεί χορήγηση της ίδιας ουσίας στο παρελθόν, με βάση την εξέταση που θα γίνει προκύπτει ότι για πρώτη φορά χορηγήθηκε η ουσία στις 20/01 στο νοσοκομείο, όπου υπήρχε μία μητέρα, που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για αυτή την ουσία, και μία ομάδα γιατρών και νοσηλευτών της ΜΕΘ που είχαν στα χέρια τους ένα βαλιτσάκι, που από την έρευνα προέκυψε ότι το βαλιτσάκι αυτό είχε τη συγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ