Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Έρχονται πέντε πορίσματα για τους θανάτους των τριών παιδιών (βίντεο)

Στην κορυφή της επικαιρότητας παραμένει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πλέον η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με τα πορίσματα που αναμένονται και ενδέχεται να φέρουν νέες εξελίξεις στο θρίλερ.

Τα πορίσματα που αναμένονται είναι πέντε και αφορούν το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών.

Τα πορίσματα αυτά θεωρούνται και το επιστέγασμα της έρευνας αφού οι καταθέσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Το πρώτο πόρισμα που αναμένεται είναι αυτό για την ιστολογική εξέταση της Ίριδας που θα δείξει αν είχε τελικά αγενεσία φλεβοκόμβου, μια εξέταση όμως δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δεύτερο πόρισμα αφορά τη Μαλένα, το οποίο θα δείξει αν κατά τη νοσηλεία της το 2019 είχε λάβει δηλητήριο στο ΕΛΠΙΣ όπου νοσηλευόταν, γεγονός που από την πρώτη τοξικολογική δεν επιβεβαιώνεται.

Έπειτα αναμένεται η τοξικολογική εξέταση της Ίριδας, εξέταση που δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα αφού ο θάνατός της, αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα αποδοθεί μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο και όχι τη χορήγηση κάποιας ουσίας.

Επιπλέον, αναμένεται η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση στο φιαλίδιο με αίμα που βρέθηκε της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Τέλος, εφόσον διαταχθεί η εκταφή της 9χρονης, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τρχών που θα ληφθούν από τη σορό της και θα δείξουν αν της χορηγούνταν κάποια ουσία πριν τον θάνατό της.

Τα πορίσματα αυτά θεωρούνται σημαντικά, καθώς σε αυτά θα βασιστούν ενδεχόμενες νέες διώξεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ