Κοινωνία

Πάτρα: Ο διοικητής νοσοκομείου που ήθελε να πληρώσει τον Κούγια για την υπεράσπιση της Ρούλας

Ο ποινικολόγος, αφού διευκρίνισε πως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι διοικητής σε νοσοκομείο που σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την υπόθεση, πχ. νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύθηκε κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας, είπε πως η σχέση του ανθρώπου αυτού με την κατηγορούμενη είναι οικογενειακή και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON time”, πρόκειται για πολύ γνωστό επιστήμονα, που συχνά πυκνά εμφανίζεται στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις και με τον 30χρονο Μάνο Δασκαλάκη. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε αμφισβητήσει την ύπαρξη αποδείξεων στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για ενδείξεις που δύσκολα θα σταθούν σε ένα δικαστήριο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να επικοινώνησε με τον κ. Κούγια στις αρχές Απριλίου, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις από τη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης, τόσο του Απόστολου Λύτρα όσο και του Νίκου Ιωάννου.  Ο γνωστός δικηγόρος, όμως, είχε τότε αρνηθεί λόγω φόρτου εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, παρά το γεγονός πως είχε ήδη νομική εκπροσώπηση από δύο Πατρινούς δικηγόρους, πήγε ένα βήμα παρά πέρα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να ζητήσει «βοήθεια» για τη διαχείριση της κατάστασης από ποινικολόγους των Αθηνών. Μεταξύ των ονομάτων που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν και αυτό του Αλέξη Κούγια.

Άτομο που γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών εκείνης της περιόδου επιβεβαιώνει στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε αντίρρηση να αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, εν αντιθέσει με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Η Ρούλα ήθελε, ο Μάνος δεν τον ήθελε, είχε πει ότι μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωί και επειδή θέλει λάδια για το αυτοκίνητο του να ζητήσει 5.000 ευρώ», αναφέρει πηγή στο pelop.gr, επισημαίνοντας μάλιστα πως στην αποστροφή του λόγου του, ο Δασκαλάκης άφησε αιχμές για τις «τακτικές» Κούγια και τις ενδεχόμενες οικονομικές απαιτήσεις του.

Τελικά, κατόπιν επικοινωνίας με τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκπροσώπηση των γονέων των τριών παιδιών, μέχρι τις 30 Μαρτίου, οπότε συνελήφθη η 33χρονη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μια ημέρα μετά παραιτήθηκε της υπεράσπισής της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...