Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δίκη γνωστού ντράμερ: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των θυμάτων του (βίντεο)

Θα απολογηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου σχετικά με όσα τον κατηγορεί μια 16χρονη σήμερα κοπέλα που υποστηρίξει ότι κακοποιήθηκε σε αρκετά μικρότερη ηλικία.

Πάνω από 5 ενήλικες σήμερα κοπέλες τον έχουν καταγγέλλει ότι όταν βρίσκονταν στην πιο τρυφερή τους ηλικία, τις εκμεταλλεύτηκε με αδιανόητες σεξουαλικές πράξεις που δε χωράει ο ανθρώπινος νους.

Σοκ από τον τρόπο δράσης του

Αύγουστος του 2005. Ένα από τα θύματά του παραθερίζει σε κάμπινγκ στην Κυλλήνη Ηλείας μαζί με την οικογένειά της. Ο 69χρονος σήμερα ντράμερ εκμεταλλεύεται τη φιλική σχέση που έχουν αναπτύσσει οι κόρες του με το θύμα και μέσα στη θάλασσα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς αρχίζει να ενοχλεί σεξουαλικά το κοριτσάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είχαμε πάει στο κάμπινγκ για διακοπές και εκεί ήταν πολλές οικογένειες με παιδάκια και παίζαμε. Αρχικά γνώρισα τις κόρες του ντράμερ, που είχαμε την ίδια ηλικία και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Ο ντράμερ τα απογεύματα ερχόταν μαζί μας στη θάλασσα. Ένα απόγευμα που παίζαμε μέσα στη θάλασσα «πυραμίδα», έβαλε το χέρι του μέσα από το μαγιό μου στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ ήμουν μέσα στο νερό, με σήκωσε και με έβαλε στους ώμους του. Αυτό το έκανε τρεις φορές. Ένιωσα πολύ άσχημα», είπε στην κατάθεσή της.

Το επόμενο καλοκαίρι, σε διαφορετικό τουριστικό θέρετρο, αυτήν τη φορά στην Κουρούτα, ο 69χρονος προσκαλεί μια φίλη της κόρης του να κάτσει μαζί του. Το κοριτσάκι τότε ήταν 7 ετών.

«Ένα απόγευμα μου είπε να ξαπλώσω μαζί του στην αιώρα. Τότε άρχισε να με ακουμπάει σε όλο το σώμα και να τρίβεται πάνω μου. Με έβαλε να πατήσω με τα πόδια μου πάνω στα γεννητικά του όργανα».

«Διπλή η ώρα της κρίσης»

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, δικηγόρος θυμάτων, σημείωσε πως φτάνει η ώρα της «διπλής κρίσης».

«Φτάνει η ώρα οι ψευδεπίγραφες επικλήσεις γεγονότων και ιδιοτήτων να απογυμνωθούν πραγματικά. Εδώ η ώρα τις κρίσης είναι διπλή. Την Τρίτη δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την πρώτη ανήλικη, που ήταν η αφορμή να ανοίξουν τα στόματα, και την επόμενη μέρα απολογείται για δύο ομάδες κακουργηματικών πράξεων που τελούσε με θύματα 5 – 13 ετών. Και είναι μόνο η αρχή».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου, «τα ψευδεπιχειρήματα της κοινής λογικής καταρρέουν ένα προς ένα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...